Bestellen

Heb je een speciale order? Neem dan contact op via dit formulier. Ik e-mail je dan zo snel mogelijk terug. Bekijk alvast de portfolio pagina om te zien wat voor type sieraden ik maak.


Bestellen van sieraden

Wanneer je veertje wilt aanleveren voor een sieraad, stemmen we eerst je wensen af, want:

  • Niet alle veren zijn geschikt om in te gieten (vanwege de grootte, structuur en kleur).
  • Keuze voor hangertype (vorm, grootte, kleur) gaat altijd in overleg. De achtergrond is overigens altijd wit. Kijk voor inspiratie op de portfolio pagina.
  • Afspraken over de levertijd. Doorgaans is de levertijd 2 tot 3 weken. Dit komt o.a. vanwege de droogtijd.
  • Gietingen kunnen mislukken; wees je hier van bewust wanneer je een veertje hebt van emotionele waarde.

Kosten – Waardebepaling achteraf

Per 1 december 2016 maak ik bestellingen op basis van ‘ Waardebepaling achteraf”.

Dit betekent dat jij als klant, zelf de waarde van het sieraad bepaalt. Nadat jij je sieraad ontvangen hebt, mag je zelf kiezen wat je het waard vindt. Doordat je het bedrag zelf bepaalt kan het nooit te hoog of te laag zijn. Ieder bedrag is dus goed.

De reden dat ik voor dit principe kies is omdat winst maken geen doel is bij het maken van sieraden. Wanneer ik een uurtarief zou rekenen, zouden de sieraden onbetaalbaar zijn. Het is voor mij belangrijk dat ik de materiaalkosten eruit haal. Al het (eventuele) extra’s is mooi meegenomen.

Vind je het lastig om een prijs te bepalen? Ga dan na wat je in de winkel zou willen betalen voor een soortgelijk item.

Nadat ik je bestelling op de post gedaan heb, stuur ik een mailtje. Hierin staat mijn rekeningnummer. Wanneer je je bestelling ontvangen hebt, kun je het eigen gekozen bedrag overmaken. Let op; de verzendkosten moet je wel altijd betalen (maximaal 2 postzegels).